Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten, dus reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken. En het kan dan ook rust gesteld worden, Hanne de Vries is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Met zijn jarenlange betrokkenheid bij de EO-Jongerendag, Opwekking, Soul Survivor en de Betteld is hij inmiddels een bekend gezicht binnen de Nederlandse kerken. Het is zijn verlangen om met zijn laagdrempelige muziek vooral ook jongeren met Gods liefde in aanraking te laten komen, en blijvend enthousiast te maken voor God. En daar ligt ook de connectie met Larry Norman. De muziek is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren. Hanne: “De ontspannen manier waarop ik op het podium sta, helpt mensen zich op hun gemak te voelen en met hun hart te zingen voor God. De sfeer is veilig en men hoeft zich niet beter voor te doen dan men is, want dat doe ik ook niet.”