Met meer dan 10 jaar podiumervaring hebben de muzikanten van Draw De Parade wel bewezen echte podiumdieren te zijn. Ze zijn allang geen onbekenden op bekende Nederlandse locaties zoals Tivoli, De Melkweg, Paradiso en in de zomer van 2015 tijdens de EOJD in Arnhem in een uitverkocht GelreDome-stadion (25.000 mensen). Daarnaast zijn er vele festivalshows in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, België, Oostenrijk en Slowakije die elke keer opnieuw eindigen in een groot feest.
In 2018 maakte de band een nieuwe herstart en bracht een nieuwe show, nieuwe songs en zelfs nieuwe bandleden. Maar terwijl veel dingen veranderen, zal altijd één ding blijven: Het draait allemaal om dat ene moment en we willen dat je er deel van uitmaakt!

De parade komt naar het Alive Festival en ook jij bent uitgenodigd!